U Pearlea Yachts, izvrsnost je utkana u svaki korak našeg procesa izgradnje. Ponosimo se svojom nepokolebljivom predanošću ispunjavanju strogih kriterija kvalitete i pridržavanju svih ISO standarda propisanih za izgradnju jahti. Vaše zadovoljstvo naš je glavni prioritet i ne ostavljamo kamen neprevrnut kako bismo osigurali da naše jahte nadmaše vaša očekivanja.

Certificiran za plovidbu: europski IMCI certifikati

Našu predanost izvrsnosti potvrđuju naši prestižni europski IMCI certifikati, koje je stekao cijeli naš asortiman modela. Kada odaberete Pearlea Yachts, odabirete marku koja podržava najviše industrijske standarde, jamčeći vaš mir tijekom svakog putovanja.

Besprijekorna registracija, širom svijeta

S Pearlea Yachts registracija vaše jahte u vašoj odredišnoj zemlji je povjetarac. Osiguravamo svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za neometanu registraciju, čineći vaše iskustvo vlasništva bez muke i ugodnim.

Što su europski IMCI certifikati?

Međunarodni institut za pomorsku certifikaciju (IMCI) neovisna je neprofitna udruga sa sjedištem u EU-u koju je Europska komisija prijavila za CE certifikaciju plovila za rekreaciju. IMCI nudi najviše profesionalne standarde kvalitete i sigurnosti i do sada je radio s više od 2400 klijenata diljem svijeta.